Kralupská ťapka 2017

O víkendu jsem měl jet s paničkou na Memoriál J. Brzáka, protože tam měla troubit. Memoriál se ale nekonal, a tak nás panička přihlásila na Kralupskou ťapku. Nevěděl jsem, co to bude, ale nakonec to bylo super a ještě jsem to celé vyhrál. 

V sobotu ráno jsme jeli do Kralup a šli pěšky na takový statek. Potom jsme jeli lodí přes řeku do Nelahozevsi. Tam byla jedna disciplína pro paničku, musela poslepu shazovat kuželky, a já jsem musel donést voňavý aport. Byla to ponožka a v ní byl zauzlovanej párek. Zkoušel jsem ho vyndat, ale panička zdůraznila aport, tak jsem jí to donesl i s předsednutím a dostal 10 bodů a kousek toho párku. Od této chvíle se mi akce líbila. Ušli jsme celkem 14 kilometrů a absolvovali 15 disciplín. Některý spolu a některý jen panička. Já jsem například vyndaval 4 gumový hračky z lavoru s vodou. To jsem nikdy nenacvičoval, ale panička řekla, že je to aport, tak jsem to zvládnul. Potom panička jela na koloběžce slalom a já jsem musel běžet vedle ní a nesměli jsme porazit kužely. Taky jsem si musel nechat ovázat hlavu i s ušima, abych jako neslyšel, a potom bylo přivolání z odložení. Brnkačka. Cestou jsem se vyválel asi v šesti loužích s bahnem.

Na statku už byly hlavně disciplíny pro lidi, nějaký střílení s luku a kuše, držel jsem paničce tlapky, takže dobrý. Dvakrát trefila nakreslenýho divočáka. A taky se mi líbila žranice, kdy jsme s paničkou jedli různý věci na čas. Panička si vybrala zeleninu a housku a mě dala sýr a psí pamlsky. Ale byly to jen malý kousíčky. Chtěl jsem tu disciplínu jít ještě jednou, ale nešlo to. Potom jsme jedli samý dobrý věci u chaty a čekali na vyhlášení, tak jsem se povaloval. Nakonec se ukázalo, že jsme s paničkou nasbírali nejvíc bodů z asi 35 pejsků a vyhráli. Dostal jsem hodně cen a zlatej pohár a jako jedinej jezevčík ve startovním poli jsem naše barvy uhájil.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *